The Bozz 4D Pro – Ett mästerverk

Rulla ner för att se alla priser på enskild produkt. The Bozz är alltid redo att ge dig en skön avslappnad massage eller varför inte en tuff idrottsmassage, du väljer. I kombination med den senaste teknologin så som Hyberbolic, äkta vadknådning och 4D teknik. Lovar vi dig att vi är nära den mänskliga handen. The Bozz erbjuder närmare och än mer följsam massage än någonsin. Självklart med hand och underarms massage, fotmassage med rullar och en justerbar vadmassage med äkta knådning.

Nyutvecklad 4D massagerobot med Hyberbolic teknik
Massage från axlar nacke till sätesmusklerna
Röststyrning för enkel användning utan knappar
Bluetooth-högtalare
Zero Wall ( kan placeras 5cm från vägen)
Infraröd värme i ryggen
Fotmassage med rullar under fötterna
Vadmassage med luftkuddar och äkta vadknådning
Avtal 48 månader

1695 SEK/mån.

exkl. moms
Avtal 36 månader

1996 SEK/mån.

exkl. moms
Avtal 24 månader

2990 SEK/mån.

exkl. moms
Avtal 3 månader

5 600 SEK/mån.

exkl. moms

Efter lång väntan kommer vi med den senaste teknologin till dig. Här får du den  senaste 4D tekniken i kombination med en ny och patenterad massagebana, Hyperbolic.  Hyperbolic ger dig en följsam och än mer mänsklig massage än någonsin.

Med den nya hälsomonitorn känner The Bozz av din hälsostatus och utarbetar ett massageprogram efter dig om så önskas.

The Bozz erbjuder hela din kropp till återhämtning. Allt från axlar nacke till sätesmusklerna och en vadmassage som verkligen knådar dina stumma vader och fotmassage med sköna rullar under fötterna som får fart på dålig blodcirkulation.

Sammanställning av funktionerna

Äkta 4D teknik i kombination med den senaste biomekaniska teknologin som känner av din kropp. Med Hyberbolic räls kan massagerullarna komma åt din kropp på det mest detaljerade sättet. Låt massagefåtöljen känna av ditt blodtryck och syresättning för att skapa det perfekta programmet för dig.

Fot och vad är viktiga detaljer och här får du verkligen en skön fotmassage med rullar och vadmassage med äkta knådning som kan få fart på  trötta ben och fötter.

Med nyutvecklad 4D massagerobot och ny mekanisk lösning, Hyperbolic, kommer vi ytterligare ett steg närmare den mänskliga handen. Här får du massage som kommer åt, från axlar nacke till sätesmuskulaturen. Med 4D teknik kan vi inte bara ställa styrkan i ryggen nu kommer också massagerullarna närmare din ryggrad. Med den senaste tekniken vad det gäller röststyrning kan du också välja program och andra justeringar, enkelt.

Fotmassage med rullar under fötterna och luftkuddar som kramar om din fötter. Ny vadmassage som verkligen knådar din vad och som kan justeras beroende på din benlängd.

Infraröd värme i ryggens luftkuddar som tränger på djupet. Med 21 olika programval, allt från massage för axlar nacke, ryggslut, stretch och bara avkoppling finns det en favorit för alla. Här finns också tre minnesprogram där du själv kan spara din favorit inställning.

You will love The Bozz!

Skicka intresseanmälan för The Bozz 4D Pro – Ett mästerverk